O nama

Smješten u srcu Budve, Fagus hotel će vam u isto vrijeme pružiti osjećaj da ste blizu svakog događaja i istovremeno ušuškani u oazi mira gdje mozete naći svoj mir.
Jednostavne forme,elegancija,sofisticirani dizajn I topli ambijent su riječi kojim bi opisali stil očaravajućeg Hotela Fagus.

Hotel Fagus se nalazi u Budvi, 18-ak minuta hoda od plaže Mogren.Hotel nudi otvoreni bazen,spa i wellness centar terasu i besplatan wi-fi.
Hotel je na 366 metara od TQ-Plaza,blizu diskoteke Trokadero Budva.Hotel posjeduje saunu i recepciju koja radi 24-časa.

about-1
about-2
about-3
about-4

Okruženje objekta:

SLOVENSKA PLAŽA

Najbliža plaža : 200 m

KAFIĆ I RESTORAN

50 - 300 m

SUPER MARKET

50-300m

CENTAR GRADA

500M

Destinacija

Budva je crnogorski grad smješten na Jadranskom moru, sjedište bivših biskupa i sadašnjih sveštenika katoličke crkve. Ima oko 14,000 stanovnika, i centar je budvanske opštine.

Obalno područje Budve je poznatije kao budvanska rivijera, je centar crnogorskog turizma ,poznata po dobro očuvanom srednjevjekovnom gradu,pješčanim plažama i noćnom životu. . Budva je 2,500 godina star grad , što je čini jednim od najstarijih gradova na jadranskoj obali.

Stari grad u Budvi je smješten na kamenitom poluostrvu, na južnom kraju budvaskog prostora. Arheološka nalazišta ukazuju da je ilirska naseobina formirana u starom gradu prije grčke kolonizacije na tom području. Dok je lokacija trajno naseljena još od od rimskog doba, većina postojećih zgrada i zidina je podignuta za vrijeme vladavine Venecije.
Grad je okružen odbrambenim kamenim zidovima, utvrde Budve tipične su za srednjevjekovne zidane gradove na Jadranu,sa kulama, udubljenjima, utvrđenim gradskim vratima i citadelom.

logo

Uz sezonski otvoren bazen, spa i wellness centar,terasu i besplatan WiFi,hotel Fagus je lociran u Budvi,18-ak minuta hoda do plaže Mogren..

KONTAKT ADRESA

trip advisor hotel fagus