REZERVIŠITE PREKO WEB SAJTA I OSTVARITE NAJPOVOLJINIJE CIJENE.

BOOK NOW

BOOK DIRECTLY VIA OUR WEBSITE TO GET THE BEST AVAILABLE RATES, CONDITIONS AND GIFTS.

Hotel Fagus

Hotel Fagus se nalazi u Budvi, 18-ak minuta hoda od plaže Mogren.Hotel nudi otvoreni bazen,spa i wellness centar terasu i besplatan wi-fi.
Hotel je na 366 metara od TQ-Plaza,blizu diskoteke Trokadero Budva.Hotel posjeduje saunu i recepciju koja radi 24-časa.

RESTORAN

KONFERENCIJSKA SALA

WELLNESS & SPA

BAZEN

BESPLATAN
WI-FI

SOBA ZA
NEPUŠAČE

PARKING

POSLUŽIVANJE
U SOBI

Sobe

Sobe u hotelu su opremljene električnim čajnikom. Svaka soba je opremljena klima uređajem i TV-om, neke jedinice u hotelu imaju balkon.
Gosti u hotelu mogu da uživaju u kontinentalnom doručku i doručku na bazi švedskog stola.
U Hotelu Fagus možete da uživate u restoranu koji nudi uslugu lokalne i međunarodne kuhinje.

Specijalne promocije

Smješten u srcu Budve, Fagus hotel će vam u isto vrijeme pružiti osjećaj da ste blizu svakog događaja i istovremeno ušuškani u oazi mira gdje možete naći svoj mir.

Jednostavne forme,elegancija,sofisticirani dizajn i topli ambijent su riječi kojim bi opisali stil očaravajućeg hotela Fagus.

Više informacija o hotelu fagus

Smješten u srcu Budve, Fagus hotel će vam u isto vrijeme pružiti osjećaj da ste blizu svakog događaja i istovremeno ušuškani u oazi mira gdje možete naći svoj mir.
Jednostavne forme,elegancija,sofisticirani dizajn i topli ambijent su riječi kojim bi opisali stil očaravajućeg Hotela Fagus.

about-1
about-2
about-3
about-4

Kako stići do nas

BUDVA MARINA
0,6 KM

BUDVA AUTOBUSKA STANICA
0,4 KM

TIVAT AERODROM
16KM

Destinacija

Budva je crnogorski grad smješten na Jadranskom moru, sjedište bivših biskupa i sadašnjih sveštenika katoličke crkve. Ima oko 14,000 stanovnika, i centar je budvanske opštine.

Obalno područje Budve je poznatije kao budvanska rivijera, je centar crnogorskog turizma ,poznata po dobro očuvanom srednjevjekovnom gradu,pješčanim plažama i noćnom životu. . Budva je 2,500 godina star grad , što je čini jednim od najstarijih gradova na jadranskoj obali.

Stari grad u Budvi je smješten na kamenitom poluostrvu, na južnom kraju budvaskog prostora. Arheološka nalazišta ukazuju da je ilirska naseobina formirana u starom gradu prije grčke kolonizacije na tom području. Dok je lokacija trajno naseljena još od od rimskog doba, većina postojećih zgrada i zidina je podignuta za vrijeme vladavine Venecije.
Grad je okružen odbrambenim kamenim zidovima, utvrde Budve tipične su za srednjevjekovne zidane gradove na Jadranu,sa kulama, udubljenjima, utvrđenim gradskim vratima i citadelom.

PRIHVATITE DA DOBIJATE NOVE INFORMACIJE O NAŠEM HOTELU

Mi volimo proizvode koji savršeno funkcionišu i izgledaju lijepo, stvaramo bazu na dubokoj analizi vašeg objekta.

Ne brinite mi nismo spameri

logo

Uz sezonski otvoren bazen, spa i wellness centar,terasu i besplatan WiFi,hotel Fagus je lociran u Budvi,18-ak minuta hoda do plaže Mogren..

KONTAKT ADRESA

trip advisor hotel fagus